Collectie: Keukenaccessoires
Maak jouw keuken compleet met slimme accessoires zoals vacuümzakken, bewaardozen en sous-vide toebehoren. Alles wat je nodig hebt voor efficiënt koken vind je bij Zanaro.

-
Vacuumzakken BPA-vrij – ribbelstructuur (sous-vide geschikt)
Normale prijs Vanaf €14,95 EURNormale prijsEenheidsprijs / per

OVER ZANARO
Zanaro staat voor betrouwbare kwaliteit en zorgvuldig geselecteerde producten die écht werken. Elk item in ons assortiment is getest op gebruiksgemak, duurzaamheid en klanttevredenheid. Niet goed? Dan krijg je gewoon je geld terug – dat is onze kwaliteitsgarantie.
Abonneren op onze e-mails
Kom als eerste te weten als er nieuwe collecties en exclusieve aanbiedingen zijn.
Blogartikelen
-
Meal-prep in het najaar: tijd, geld én voedselv...
Het najaar is begonnen, school en werk draaien weer op volle toeren. Druk? Juist nu is meal-prep je beste vriend. Met een paar slimme routines bespaar je tijd, geld én...
Meal-prep in het najaar: tijd, geld én voedselv...
Het najaar is begonnen, school en werk draaien weer op volle toeren. Druk? Juist nu is meal-prep je beste vriend. Met een paar slimme routines bespaar je tijd, geld én...
-
Messen weer scherp in 5 minuten: zo kook je rel...
Een bot mes is vermoeiend en onveilig. Je duwt harder, glijdt sneller uit en snijdt slordiger. Het goede nieuws: met een elektrische messenslijper is “weer scherp” letterlijk een kwestie van...
Messen weer scherp in 5 minuten: zo kook je rel...
Een bot mes is vermoeiend en onveilig. Je duwt harder, glijdt sneller uit en snijdt slordiger. Het goede nieuws: met een elektrische messenslijper is “weer scherp” letterlijk een kwestie van...
-
Zo krijg je steak en zalm elke keer perfect met...
Sous-vide is niet ingewikkeld — het is juist ontspannend. Je stelt de temperatuur in, laat de stick zijn werk doen en eindigt met een korte, hete afwerking. Steak (medium-rare als...
Zo krijg je steak en zalm elke keer perfect met...
Sous-vide is niet ingewikkeld — het is juist ontspannend. Je stelt de temperatuur in, laat de stick zijn werk doen en eindigt met een korte, hete afwerking. Steak (medium-rare als...